De eerste week in het NAD - Reisverslag uit Davos, Zwitserland van Rachel Schelleman - WaarBenJij.nu De eerste week in het NAD - Reisverslag uit Davos, Zwitserland van Rachel Schelleman - WaarBenJij.nu

De eerste week in het NAD

Door: Rachel

Blijf op de hoogte en volg Rachel

12 Januari 2025 | Zwitserland, Davos

Lieve allemaal,

Er werd gevraagd of ik weer ging bloggen. Nou bij deze.

Daar zit ik weer op mijn vertrouwde plekje in het NAD, wederom op kamer 2004.

De laatste dagen in Nederland waren zwaar en emotioneel. Koffers inpakken, afscheid nemen van de mensen om me heen, maar vooral van Gizmo, mijn boefje, mijn schatje, mijn alles.

Maandag 6 januari 2025

Maandag dacht ik beetje te kunnen uitslapen, maar helaas dachten de werklui er anders over want die stonden al vroeg voor mijn slaapkamerraam te schreeuwen. Maar goed nog even kroelen met m’n boefje, nog even samen genieten. Erna eruit, douchen, laatste spullen in m’n koffers. En om 12 uur was het echt zover op naar Schiphol, afscheid genomen van m’n boefje, oh oh wat had ik het daar zwaar mee. Om 14 uur moesten we verzamelen en gingen we samen inchecken, helaas was 1 van m’n koffers te zwaar, dus dat werd bijbetalen. Gelukkig ging bij de security check alles redelijk goed. Vervolgens was het wachten bij de Gate, gelukkig ondanks het weer konden we redelijk optijd Boarden, alleen we vetrokken wel met vertraging. Uiteindelijk met alle tegenslagen waren we rond half 11 avonds in de kliniek. Vervolgens het hoognodige uit de koffers, korte instructie, nog wat eten/drinken en naar bed.

Dinsdag 7 januari 2025

Dinsdag had ik morgens o.a. de longfunctie, en middags o.a. het gesprek met m’n behandelend longarts hier.

verder uitpakken en settelen hier.

woensdag 8 januari 2025

Woensdag had ik diverse intake gesprekken en aan het eind van de dag was er een welkomsborrel samen met de andere patiënten.

tijdens het avondeten kwam de man met de hamer langs.

Donderdag 9 januari 2025

De man met de hamer had genadeloos toegeslagen, dus dat werd een bed dagje, dus programma werd aangepast, gesprekken op m’n kamer en andere dingen geschrapt van m’n programma. Eten op de kamer.

Vrijdag 10 januari 2025

Had ik alleen de eerste workshop, verder rustig aan kunnen doen, wel middags nog even naar de crea geweest.

Zaterdag 11 januari 2025

jippie ik mocht mee met het uitje, waarbij we een rondrit door Davos gingen maken, even stoppen bij de Dvoser See en even naar een winkel konden.

Zondag 12 januari 2025

vanmorgen even aangesloten bij de spelletjes ochtend en verder vooral rustig aan gedaan.

En zo is week 1 voorbij, morgen begint echt het programma. Het was best een pittige week, met weerzien, wat dubbel is omdat weerzien hier betekent dat het niet goed gaat, maar is ook leuk/fijn. Ja wist hoe erg ik op m’n tandvlees heb gelopen de afgelopen tijd, en nu komt alles eruit, maar goed ben hier niet voor niks. Hopelijk de komende tijd herstellen en opbouwen.

mochten er vragen zijn dan hoor ik wel.

voor u welterusten en wel liefs

Rachel

• 12 Januari 2025 - 21:48

Jetske :

[e-1f618]

• 12 Januari 2025 - 22:26

Betsie :

Fijn Rachel om dit te kunnen lezen,

we denken aan je[e-2764]️

• 13 Januari 2025 - 00:29